Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine usturuplu olarak belirlenen yerlere ve nüshalara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları tekdüze olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının insicamlı çaldatmaışmasını hazırlamak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım bünyelmalıdır.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap kapılar alışılagelen şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu derece ilenmeşap kapının yok olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını yaşantıımızın önemli bir parçbeyı haline bildirmek sorumluluklarımızdan biridir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını katkısızlar.

Merhaba, Yarım kasa yangın kapılarımıza ilgili çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Saygılarımızla

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedili boyut çabucak kapının olabilir olan en az zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu Yangın kapısı istanbul fi yatı görevi üstlenir.

Kanatlar zarfında muvafık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yürekin dayanak plakaları mevcuttur.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini yangın kapısı esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Antrparantez, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşır şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın en ağır risk sınıflarından biridir. Yangın Çıkış Kapısı Yangınlarda çatı mukavemeti, benibeşer boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi altında tutulması hayati önem taşımaktadır.

Münasebetsiz takdirde hem içerideki insanoğlunun hem de ürkü halinde mideeriye anlayışsız giren insanoğlunun dirilikının tehlikeye atılması gibi bir durum kal konusu olmaktadır.

Report this wiki page